Меню

Vents

Vents Изображение

Vents е предприятие за научноизследователска, развойна и производствена дейност, което притежава най-модерното производствено съоръжение в Европа и произвежда пълната гама от вентилационна и климатична техника от прости до най-сложните продукти, известни като VENTS, Domovent, Plastivent и др. Aluvent, X-VENT, AirVENTS TM.

Продуктовата гама VENTS включва над 10 000 артикула за жилищна и промишлена вентилация, специално съобразени за различни целеви аудитории и различни климатични райони.

Производствените мощности на VENTS са разположени на повече от 60 000 м2. Всяка от 16 производства е изградено в съответствие с международните стандарти, за да обхване напълно представения производствен цикъл. Предприятието ангажира повече от 2000 специалисти. Екипната им работа е насочена към осигуряване на готови вентилационни продукти от идеята и разработката на дизайна до готовия високотехнологичен продукт. Стратегията за постоянно развитие на VENTS се основава на внедряване на иновации и прилагане на модерни технологии в климатичната техника.

Категории

Производители

Ценови диапазон

Vents

Vents е предприятие за научноизследователска, развойна и производствена дейност, което притежава най-модерното производствено съоръжение в Европа и произвежда пълната гама от вентилационна и климатична техника от прости до най-сложните продукти, известни като VENTS, Domovent, Plastivent и др. Aluvent, X-VENT, AirVENTS TM. Продуктовата гама VENTS включва над 10 000 артикула за жилищна и промишлена вентилация, специално съобразени за различни целеви аудитории и различни климатични райони. Производствените мощности на VENTS са разположени на повече от 60 000 м2. Всяка от 16 производства е изградено в съответствие с международните стандарти, за да обхване напълно представения производствен цикъл. Предприятието ангажира повече от 2000 специалисти. Екипната им работа е насочена към осигуряване на готови вентилационни продукти от идеята и разработката на дизайна до готовия високотехнологичен продукт. Стратегията за постоянно развитие на VENTS се основава на внедряване на иновации и прилагане на модерни технологии в климатичната техника.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки