Меню
Меню

Актон е водеща българска компания създадена през 2009 година в гр.София, с основна дейност внос, дистрибуция и изграждане на климатични и отоплителни системи. Основните продукти включват климатични системи за битова, търговска и централна климатизация, чилъри, отоплителни системи на газ, термопомпи въздух-вода, геотермални термопомпи, системи за таванно, стенно и подово отопление.

Компанията е вносител и представител на някои от най-престижните марки, като Daikin, Hitachi, Panasonic, Sharp, York, Johnson Controls, Legrand, Salus, Yamato. Разполагаме с два магазина в гр.София тип Experience Center с обща площ над 500 кв.м, в които клиентите ни получават професионална консултация, при нужда проект и оглед от нашите специалисти. Нашите търговски обекти пресъздават реалната атмосфера на дома, офиса или търговския обект с монтирани работещи климатици, отоплителни инсталации и въздухопречистватели. Желаем да създадем по-добро интегриране между физическите и дигитални пространства, като предлагаме повече възможности за избор и удобство в купуването.

През последните няколко години, компанията изгради редица отоплителни и климатични инсталации в битови, търговски и бизнес сгради с акцент върху високото качество на материалите и енергоспестяването. Нашите специалисти, проектираха, консултираха и изградиха инсталациите за отопление и охлаждане съгласно най-високите изисквания и най-новите тенденции за комфорт.

Сравнение на продукти