Меню
Меню

Silent-Iconic™ 4-пътна касета с дизайнерски панел

Безшумен, но иконичен. Перфектната комбинация от първокласна технология за контрол на климата и елегантна естетика. Наградена с награда за най-добър дизайн Red Dot, Silent Iconic променя естетиката на Вашия дом, интегрирайки тишината в заобикалящата среда.

Проектирана за комфорт и гъвкавост

Въздушните изходи могат да се регулират, за да насочват въздушния поток по начин, който осигурява максимален комфорт, без да духа на обитателите, или да се регулират индивидуално, за да дадат на всеки човек в стаята предпочитаното от него охлаждане.  Silent-Iconic ™ се отличава с ексклузивна функция за комфорт GentleCool, която нежно понижава температурата в стаята, така че можете да се насладите на първокласен дизайн и комфорт в едно.

Създадена за лесна поддръжка

Панелът Silent-Iconic ™ използва набор от плъзгащи се ъгли, за да го закрепите на място, което улеснява монтажа и свалянето от закрепените с винт панели. Поддръжката на филтъра е опростена със Silent-Iconic ™, която е достъпна с помощта на Вашия контролер. С докосване на пръст можете да спуснете панела и да получите достъп до филтъра, когато е необходимо.

Награден дизайн

Дизайна на Silent-Iconic’s™ е награждаван, получавайки две награди през 2020: Първата награда е iF Design Award 2020 (Дисциплина: Продукти), една от най-престижните награди давана от iF International Forum Design GmbH, която се занимава с отличните постижения в дизайна, и получи Good Design Award - Special Award 2020 в категорията „Оборудване и съоръжения за професионална употреба“.
Сравнение на продукти