Меню

Дизайн отличен с награда, патентована технология

за чист и здравословен въздух Frost Wash,

в комбинация с ненадмината ефективност

Frost Wash: Въздух, както никога досега
-

Нова революционна технология за самопочистване, така че сега  може да разчитате на по-чист, по-свеж и по-здравословен въздух в дома. Тази уникална, патентована технология елиминира плесен, прах и бактерии, които се натрупват върху повърхността на топлообменника. Чрез замръзявана на топлообменника, мръсотията полепва по леда, който се стопява и след това се изхвърля безопасно с конденза.

Самопочистващи се филтри

В допълнение към технологията Frost Wash, самопочистващ се робот автоматично почиства филтрите за да поддържа уреда винаги чист, а въздуха в помещението здравословен

Constant Power 

Технологията постига пълна топлинна мощност,  дори когато външната температура е -15°С. Уникалната способност на тази технология да поддържа номинална мощност при екстремни температури, дава възможност да използвате моделите в най-тежки климатични условия.

Моделите, които притежават Constant Power са разработени с най-иновативната технология за отопление на пазара. Повишената ефективност на компресора и топлообменника, работят в синхрон с прецизно управление на мощността.

Сензор за присъствие

Устройството е снабдено със сензор за движение, който открива дали присъстват хора и регулира въздушния поток, за да се избегне неприятен въздушен поток. При отсъствие на хора в помещението, устройството оптимизира температура и намалява консумираната енергия.

Повече контрол

-
С новите разширени контролери, може да проверявате консумираната енергия, да настроите седмичен таймер и да управлявате всички функции на устройството. С вграден сензор в контролера, може да проверите реалната температура в зоната, където е разположен контролера

Контрол и спокойствие
-
Приложението Hi-Kumo превръща вашия смартфон в дистанционно управление. Използвайте приложението, за да включите или изключите устройствата, да настроите температурата и скоростта на вентилатора и да зададете персонализирани графици, така че домът ви да е винаги такъв, какъвто искате да бъде.

 

Избери модел

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки