Меню

Елегантен дизайн, в комбинация

с ненадмината ефективност А+++

Constant Power 

Технологията постига пълна топлинна мощност,  дори когато външната температура е -15°С. Уникалната способност на тази технология да поддържа номинална мощност при екстремни температури, дава възможност да използвате моделите в най-тежки климатични условия.

Моделите, които притежават Constant Power са разработени с най-иновативната технология за отопление на пазара. Повишената ефективност на компресора и топлообменника, работят в синхрон с прецизно управление на мощността.

Знае кога сте наблизо

Вграденият интелигентен сензор за движение открива дали една стая е празна и автоматично преминава в енергоспестяващ Еко режим. Върнете се в стаята и системата се върне в нормално състояние, за да не губите ценна енергия.

Контрол и спокойствие
-
Приложението Hi-Kumo превръща вашия смартфон в дистанционно управление. Използвайте приложението, за да включите или изключите устройствата, да настроите температурата и скоростта на вентилатора и да зададете персонализирани графици, така че домът ви да е винаги такъв, какъвто искате да бъде.

Повече контрол

-
С новите разширени контролери, може да проверявате консумираната енергия, да настроите седмичен таймер и да управлявате всички функции на устройството. С вграден сензор в контролера, може да проверите реалната температура в зоната, където е разположен контролера

 

Избери модел

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки