Меню

Защо да изберете въздухопречиствател Daikin?

Daikin е световният лидер, когато става въпрос за енергийно-ефективни решения за климатизация. Благодарение на нашите постоянни иновации в комфорт, енергийна ефективност, контрол и надеждност, ние задаваме критериите за качество в бранша.

Комфорт

Дишането на чист въздух е една от радостите на живота и със сигурност е основна полза за здравето. Чистият въздух, подаден с точната влажност и на точното място е перфектната основа за оптимален комфорт. 

Въздухопречиствателите на Daikin филтрират твърди частици, алергени и неприятни миризми, за да осигурят чист въздух, като оптимизират вашето ниво на комфорт и намалят рисковете за вашето здраве.

Управление

Нашите въздухопречистватели ви позволяват да поддържате пълен контрол къде и кога да се подава чист въздух.

Компактният размер и тегло ви позволяват да поставите въздухопречиствателя там където е необходимо, а лесното за работа , но изключително усъвършенствано управление ще ви осигури пълен контрол на дебита, нивото на влажност и програмирането на времето за използване.

Различните режими са с предварително зададени функции, които могат да се използват при възникване на конкретни ситуации.

Енергийна ефективност

Ако някой продукт разполага с по-ниско от най-високото ниво на енергийна ефективност, това със сигурност не е продукт на Daikin. Подобно на всички наши продукти и системи, нашите въздухопречистватели са с висока енергийна ефективност, а тя се подобрява още повече с помощта на специални сензори, които отчитат нивото на замърсителите във въздуха и включват или изключват уреда при нужда, докато таймерите позволяват автоматично програмиране на въздухопречисвтвателя.Въздухопречиствателят на Daikin е наистина полезен за околната среда.

Надеждност

Продуктите на Daikin са известни със своята надеждност. А вие можете да разчитате на съответното обслужване.

 

 

Какво представлява технологията за стримерен разряд на Daikin?

Мощното разреждане на потока електрони атакува вирусите, бактериите, алергените и опасните химически вещества, като разгражда и разбива техните повърхностни протеини, които след това се унищожават чрез окисляване, като по този начин вирусите стават безопасни. След това разреждането на потока електрони ги разгражда на безопасни азотни и

 

 

кислородни атоми и водни молекули. В сравнение със стандартните технологии, които се използват, стримерната технология на Daikin създава голям плазмен разряд в уреда, който позволява получаване на по-голям брой електрони, и води до скорост на окислително разлагане, която е почти 1.000 пъти по-висока.

Вирус

Гъбични алергени

Алергени от полени

Алергени от живи същества

Вирусите и алергените бяха поставени върху електрода на блока на стримерен разряд, а след това бяха заснете чрез електронен микроскоп след тяхното облъчване. (Изпитваща организация: Университет "Яамагата" и Медицински университет Уакаяма)

Как работи шестслойната филтрираща система?

Въздухопречиствателят на Daikin премахва ефективно алергени (напр. полени, акари от домашен прах, прах и т.н.), бактерии и вируси. Освен това, той има и висока ефективност на обезмирисяване - отстранява тютюнев дим, като разлага и останалите миризми. Също така, той събира бързо частиците и веднага ги разбива. Неговата безшумна операция го прави идеален за спокойния нощен сън. Тялото включва седем нагънати филтъра (един за непосредствена употреба и 6 резервни).

Ururu

овлажняване

Във въздуха, който дишате, има много вещества като алергени, бактерии, вируси и тютюнев дим, които са причина за увреждане на вашето здраве. Преди всичко, сухотата е особено голям проблем през зимния сезон. Въздухопречиствателят Ururu на Daikin овлажнява въздуха в дома ви и отстранява ефектите на сухия въздух. Необходимо е само от време на време да пълните четирилитровия резервоар и той ще овлажнява вашата стая с максимален обем от 600 ml/h. Тази полезна и модерна функция на овлажняване - наречена “Ururu” на японски - е резултат от вграждането на компактен воден резервоар и комбинирано водно колело и изпарителен филтър.

 

Как работи функцията за овлажняване?

  1. Водното колело издига водата от приемната тавичка.
  2. Въздухът се нагнетява към филтъра.
  3. Влажният въздух се насочва в стаята.

 

Разгледайте нашите предложения за чист въздух.

Въздухопречистватели

Овлажняващ пречиствател на въздух Daikin MCK75J, Ururu
Въздухопречиствателят Daikin е компактен и лек, без нужда от монтаж и лесно се вписва във всяко едно помещение. ...
1 116,00 лв.
Овлажняващ пречиствател на въздух Sharp KC-D60EUW, Plasmacluster
Плазмакластер - отлична йонизация Плазмаклъстер генераторът  насища въздуха с положителни и отрицателни ...
1 099,00 лв.
Овлажняващ пречиствател на въздух Sharp KC-D50EUW, Plasmacluster
Плазмакластер - отлична йонизация Плазмаклъстер генераторът  насища въздуха с положителни и отрицателни ...
919,00 лв.
Овлажняващ пречиствател на въздух Sharp KC-D40EUW, Plasmacluster
Плазмакластер - отлична йонизация Плазмаклъстер генераторът  насища въздуха с положителни и отрицателни ...
799,00 лв.
Овлажняващ пречиствател на въздух Sharp KC-D40EUB, Plasmacluster
Плазмакластер - отлична йонизация Плазмаклъстер генераторът  насища въздуха с положителни и отрицателни ...
799,00 лв.
Пречиствател на въздух Sharp FP-F30EUH, Plasmacluster
Какво печелим с технологията Plasmacluster?   Въздухът не съдържа акари, цветен прашец, вируси, мухъл и ...
399,00 лв.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки