СОФИЯ ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО

КОМПАНИЯТА

ПРОДУКТИ

ПРИЛОЖЕНИЯ

За дома

За магазини и търговски помещения

Офис и големи обществени сгради

Хотели и сгради за отдих

Сървърни помещения

КОНТАКТИ

Актон електроникс ООД

гр.София

бул.Цариградско шосе 135Д

ЕИК 200637458

Тел. 00359 2 851 08 95

e-mail: info@acton.bg

© 2017 Актон електроникс ООД. Всички права запазени.

Актон електроникс ООД е създадена през 2009 г. и само за няколко месеца получава оторизиризация за официален дистрибутор и сервизен партньор на Sharp electronics за категория „Климатична техника и въздухопречистващи апарати“. Днес, продуктите на Sharp са добре разпознаваеми сред клиентите и широко представени сред нашите търговски и монтажни партньори.

Година по-късно, през 2010 г., следвайки желанието за предлагане на по-голяма гама от продукти и решения за отопление и климатизация, Актон електроникс ООД, беше оторизирана за официален диструбутор и сервизен партньор на Panasonic Marketing Europe за категория „Климатична и отоплителна техника, системи за централна климатизация“.

Отново през 2010 година, Актон електроникс ООД получава, оторизация за официален дистрибутор и сервизен партньор на Hitachi Air-Conditioning Europe за категория  „Климатична и отоплителна техника, системи за централна климатизация“.

През 2016 г. открихме най-големия специализиран шоурум на Daikin за климатична и отоплителна техника.

През 2017 г. Daikin Air Conditioning Central Europe ни оторизира за официален дистрибутор и Home Comfort Expert Premium партньор.

 

С богато портфолио от продукти и подкрепата на доставчици, Актон електроникс ООД успява да изгради дистрибуторска мрежа в цялата страна, а предлаганите от нас продукти се доставят в рамките на 24 часа до всеки оторизиран дистрибутор.

Всички продукти от гамата Битова климатизация се поддържат постоянно на склад, а моделите за централна климатизация се доставят в кратки срокове до 2 седмици.